Om os

Menneskene bag kennelen er Ann og Peter og de 4 unger

For mange år siden købte Peter og Ann et husmandsted nord for Limfjorden. Deres lyst til at bo på landet og have lyset fra nord med højt til loftet, var den måde de gerne ville leve deres liv. Sammen har de 4 børn Caroline, Simon, Sofie og Jacob som alle er vokset op på husmandstedet. Jagt og fritidslivet, som har været en altoverskyggende interesse alle årene, hos Peter og Ann er også smittet af på deres børn, som også nyder naturen omkring dem.

Caroline har ligeledes taget jagttegn og selvom hun er fløjet fra reden, kommer hun hjem jævnligt for at få en god portion frisk luft og nyde roen.

Simon elsker at fiske og fascineres af de muligheder naturen giver

Sofie følger med på jagt og til prøver med hundene, når hun kan, og Jacob elsker at være sammen med hundene.

Alle er enige om at hundene er en central del af husstanden.

Hunde har altid været en del af vores liv. Vi har haft ruhåret hønsehund siden 1991. Peter har ført vores ruhår på jagt.

I 2010 fik vi vores første labrador. Vi skulle passe en lille labrador hvalp, som tilfældigvis var en formel 1, da deres ejer skulle ud at rejse. Så var jeg (Ann) solgt. Der var ingen tvivl om at sådan en måtte jeg have. Det ville være en helt ny måde for mig at komme ind i jagtens verden. Jeg har altid ønsket at fører hund på jagt, og nu kunne jeg se en fremtid, hvor det var muligt.

Tilfældigheder ville at vi kom i kontakt med kennel Ravensbank, som havde hvalpe på dette tidspunkt. En meget varm dag tog vi sammen med drengene i familien til Fyn for at høre om hvad det ville sige at have en lille labrador hvalp og hvordan man anvender en labrador til jagt. Efter at have hilst på hvalpene, moren, onklen og bedstemoren til hvalpene, tog vi hjem og snakkede om det, men sandt skal siges, så var der ingen tvivl hos hverken Peter eller jeg, det var hunden til os.

Den sommer sagde vi goddag til Ravensbank Martha, men desværre blev bekendtskabet med Martha alt for kort, da hun kun blev 11 måneder. Martha kom ud for en ulykke. Sorgen var stor og Kennel Ravensbank blev kontaktet endnu engang. De havde desværre ikke en lille sort tæve til salg denne gang, men Tidemark Ivy havde hvalpe og derfra fik vi en stor gave, nemlig Ravensbank Sun.

Sun blev for mig startskuddet til en ny verden i Dansk Retriever Klub (DRK). Ravensbank Etta kom til vores hjem i 2015 og er en total elskelig dame med stor personlighed.

Man kan læse mere om Sun og Etta under overskriften hunde.